Frida Dahl Blogg

Fyll livet med kärlek och glädje


UPPDATERING PÅ GÅNG ♡

Hej på er allihopa! ♡ Jag hoppas allt är bra med er. Det har var ett tag sedan jag gjorde ett "inlägg" här och jag vill fortsätta med det. Nackdelen med detta är att ni inte kan kommentera vad ni tycker, vad jag vet, men ni kan läsa det. Ni kan maila mig på fridaeliisabeth@hotmail.com


Bli inspireranad inför skolan

Vi känner alla någon gång att vi egentligen vill stanna hemma från skolan och bara vila ut sig en dag, det är inte konstigt att vi känner oss så någon gång. Skolan kan vara jobbig ibland, för det blir massa läxor, glosor, prov, allt på en och samma gång. Man hinner inte koppla av. Därför har jag lite tips till er som någon gång känner att ni egentligen vill stanna hemma från skolan. Tips på hur man kan bli motiverad och inspirerad inför skolan, hoppas att ni blir taggade på skolan nu. Ha det bra.

Va glad och positiv - Det som nog hjälper mest till att bli motiverad för skolan är att vara glad och positiv, ha inställningen att detta kommer bli bra och att du vill lära dig nya saker. Jag tror inte att du kommer så långt ifall du alltid tänker negativt. Du vet egentligen att du kan, bara att du vill det.

Köp nya saker - Något som jag blir glad och motiverad av är att köpa nya skolsaker. Du behöver inte köpa jätte mycket saker och dessutom så kan du alltid göra det till ditt eget. Ifall du har till exempel en gammal penna, dekorera det till ditt eget, så blir den som en nya penna, så det är bra.

Plocka fram sakerna innan - Den sista saken som jag tänkte tipsa om idag är att plocka fram sakerna dagen innan. Du har mer tid till andra saker dagen efter och då vet du att du inte har glömt något. Jag blir inspirerad till skolan om jag plockar fram sakerna dagen efter, vet inte varför.


Välkomna hit

Hej allihopa! ♡ Hoppas allt är bra med er. Det är lite annorlunda att skriva här men vi får se hur det blir med det. Jag kanske uppdaterar här lite då och då, annars får ni besöka min vanliga blogg, den uppdaterar jag på dagligen. För att komma till den så går ni in på fliken "om mig" och sen trycker ni på bilden jämte informationstexten, det står min blogg.